ОЦІНКА КОРІВ-ДОНОРІВ ЗА ЇХ РЕПРОДУКТИВНОЮ ФУНКЦІЄЮ ТА ЯКІСТЮ СИНІВЕМБРІОТРАНСПЛАНТАТІВ - Бугров, О.Д.; Ткачова, І.В.; Тарасенко, М.В. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведені результати оцінки корів-донорів за показниками їх репродуктивної функції та кількісними ознаками їх синів-ембріотрансплантатів.
Keywords: ембріотрансплантація; ембріони; корови-донори; бугаї-трансплантати; репродуктивна функція