ВІКОВА ДИНАМІКА ГЕМАТОЛОГІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ - Хоменко, О.І. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати гематологічних досліджень, та стану природної резистентності у чистопородних свиней дюрок та великої білої порід та помісей у різні вікові періоди. Встановлено, що протягом всього періоду помісні тварини переважають по всіх показниках чистопородних однолітків, мають вищі показники природної резистентності, тобто високу стійкість до захворювань та несприятливих умов навколишнього середовища.