ЕКСТЕР’ЄРНИЙ ТИП ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ - Хмельничий, Л.М. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено особливості екстер’єрного типу корів української чорно-рябої молочної породи оцінених за методикою лінійної класифікації. Встановлено взаємозв'язок величини надою за лактацію із рівнем оцінки за екстер'єрний тип.
Keywords: чорно-ряба молочна порода; кореляція; ознаки екстер’єру; лінійна оцінка; надій; бали