ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЇ ОДЕРЖАННЯ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ З ПРОДУКТІВ ОБРОБКИ СТОКІВ - Піскун, В.І.; Пенцов, В.М.; Котляр, О.С. (Інститут тваринництва, 2004)
Наведено результати оптимізації технологічних параметрів отримання кормової добавки та добрив з продуктів обробки стоків.
Keywords: стоки; кормові добавки; гумінові добавки; біогумус