РЕГІОНАЛЬНА АНТИБАКТЕРІАЛЬНА ТЕРАПІЯ ГНІЙНОГО ЕНДОМЕТРИТУ У КОРІВ - Боднар, О.О. (Інститут тваринництва, 2003)
Встановлено, що регіональна антибактеріальна терапія післяродового гнійнокатарального ендометриту у корів (інтрааортальні та інтраартеріальні інфузії) в комплексі з іншими засобами терапії є високоефективним та найбільш економічно доцільним методом лікування.
Keywords: ендометрити; антибактеріальна терапія; лікування; корови