ВИРОЩУВАННЯ МОЛОДНЯКУ ПОРОДИ ШАРОЛЕ ДО 8- МІСЯЧНОГО ВІКУ НА ВІДКРИТИХ МАЙДАНЧИКАХ - Василець, В.Г.; Мирось, В.В.; Ізвєков, М.Є.; Гончаренко, Л.В.; Василець, О.С. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті викладено результати досліджень росту молодняку породи шароле при вирощуванні під тристінними навісами.
Keywords: продуктивність; кормово-вигульний майданчик; тристінний навіс; молодняк породи шароле