ВПЛИВ РІЗНИХ СТРОКІВ ВІДЛУЧЕННЯ ТЕЛЯТ ВІД МАТЕРІВ НА ЇХ ПОДАЛЬШУ ПРОДУКТИВНІСТЬ - Мирось, В.В.; Василець, В.Г.; Сурмило, В.М.; Кононенко, О.О.; Гончаренко, Л.В. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті викладено результати дослідження впливу різних строків відлучення телят на показники живої маси, середньодобових приростів у віковій динаміці у розрізі генотипів (рогатий та комолий).
Keywords: українська м’ясна порода; генотип; відлучення молодняку; жива маса; інтенсивність росту; м’ясна продуктивність