ВПЛИВ МІСЯЦЯ ОТЕЛЕННЯ НА ВМІСТ БІЛКА В МОЛОЦІ - Осипенко, Т.Л. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті наведено результати досліджень по з’ясуванню впливу місяця отелення на вміст білка в молоці.
Keywords: місяць отелення; вміст білка; відсоток білка; молоко