ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ І РОЗВИТКУ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ - Ящук, Т.С. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті подано результати досліджень динаміки росту і розвитку популяції корів української чорно-рябої молочної породи з різною часткою умовної кровності за голштинською породою у стадах з продуктивністю 4,0-5,0 тис. кг молока.
Keywords: чорно-ряба молочна порода; екстер’єр; конституція; тип будови тіла; молочна продуктивність; ріст; розвиток