ОБУМОВЛЕНІСТЬ ПОКАЗНИКІВ МІКРОКЛІМАТУ ПАРАМЕТРАМИ ПРИМІЩЕНЬ ТА ПОГОДНИМИ УМОВАМИ - Задорожна, І.Ю. (Інститут тваринництва, 2006)
Досліджено вплив різних факторів на основні показники мікроклімату тваринницьких приміщень. Виявлено, що не всі приміщення за несприятливих погодних умов забезпечують тваринам належний рівень комфорту. Температура в приміщенні найбільше обумовлена зовнішньою температурою і його заповненням тваринами.
Keywords: корівник; телятник; мікроклімат; фактори зовнішнього середовища; сумарна жива маса; кореляція