АНАЛІЗ ГЕНЕТИЧНОЇ СТРУКТУРИ ОСНОВНИХ РОДИН СВИНЕЙ ПОРОДИ ЛАНДРАС ООО “АПК ”ДОНЕЦЬКИЙ” - Мелкова, Ю.Е. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено результати, досліджень генетичної структури основних родин свиней породи ландрас ООО " АПК "Донецький".
Keywords: частота стрівальності алеля; родина; ступінь варіабельності; генетична схожість; консолідація