ВПЛИВ ПРИЙОМІВ ОПТИМІЗАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ГРЕНОВИРОБНИЦТВА І ПЛЕМІННИХ ВИГОДІВЕЛЬ НА ЖИТТЄЗДАТНІСТЬ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ ШОВКОВИЧНОГО ШОВКОПРЯДА - Галанова, О.В. (Інститут тваринництва, 2005)
У роботі наведено результати досліджень, які спрямовані на підвищення основних біологічних показників шовковичного шовкопряда – вивчення впливу: 1) режимів інкубації племінних коконів; 2) якості листя шовковиці і сортозмінного годування; 3) регулювання світлового режиму вигодівлі.
Keywords: оптимізація; життєздатність; продуктивність; шовковичний шовкопряд; кокон