ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ СПОСОБІВ ЗГОДОВУВАННЯ КОНЦЕНТРОВАНИХ ТА ОБЄМИСТИХ КОРМІВ НА ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН У РІЗНИХ ВІДДІЛАХ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ БИЧКІВ - Василевський, М.В.; Злобіна, Г.С.; Шишленко, Л.Ф. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті подається фізіолого-біохімічне обґрунтування переваги методу згодовування концентрованих кормів за дві години до роздачі об  ємних, з метою розробки способів по збереженню високоцінних білкових кормів.
Keywords: перетравність; доступна для обміну енергія; сирий протеїн; сирий жир; сира клітковина; передшлунки; шлунково-кишковий тракт