МЕТОД САНАЦІЇ СПЕРМИ ТА ЕМБРІОНІВ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ - Тихона, Г.С.; Бугров, О.Д. (Інститут тваринництва, 2003)
Викладено результати по санації сперми та ембріонів великої рогатої худоби з використанням комплексу антибіотиків гентаміцину з ампіциліном.
Keywords: ембріони; трансплантація; спермії; штучне осіменіння; антибіотики