РЕАКЦІЇ ПОВЕДІНКИ ТА ФІЗІОЛОГІЧНИЙ СТАН НУТРІЙ ПРИРІЗНИХ РЕЖИМАХ УТРИМАННЯ - Марков, Ю.М.; Помітун, І.А.; Лещенко, А.В. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті представлені результати зоотехнічних, етологічних та фізіологічних досліджень при порівняльній оцінці різних режимів утримання молодняку нутрій: в загонах без басейну для купання, з басейном для купання, з використанням душевих установок.
Keywords: режим утримання; нутрія