ОСОБЛИВОСТІ НАКОПИЧЕННЯ РАДІОНУКЛІДІВ У ПРОДУКТАХ БДЖІЛЬНИЦТВА - Бігун, П.П. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено дані про особливості формування радіонуклідів у продуктах бджільництва в залежності від кількості поколінь вирощеного розплоду у стільниках. Встановлено вміст  -радіонуклідів у складових частинах маточного молочка та активність радіонуклідів у одній із стадій розвитку бджоли - лялечки.
Keywords: бджільництво; радіонукліди; розплід; стільник; воскосировина