ВПЛИВ ДЕЯКИХ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РІШЕНЬ НА РІСТ І РОЗВИТОК ТЕЛЯТ У МОЛОЧНИЙ ПЕРІОД - Антоненко, С.Ф.; Гончаренко, Л.В. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті наведено результати досліджень впливу параметрів площі лігва та розміру технологічної групи на ріст і розвиток телят у період від народження до 6місячного віку при безприв’язному способі утримання на глибокій солом’яній підстилці у різні сезони року.
Keywords: телиця; технологічна група; безприв’язне утримання