РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ШТУЧНОГО ОСІМЕНІННЯ КОРІВ ВІД КРАТНОСТІ ЇХ ОСІМЕНІННЯ, СЕЗОНУ РОКУ І ВІКУ - Скиба, Б.С. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено дані про вплив першого осіменіння, пори року і віку корів на їх заплідненість.
Keywords: заплідненість; запліднюваність; штучне осіменіння; корови; телиці; індекс осіменіння; вік