РОЗРОБКА МЕТОДИЧНИХ ПРИЙОМІВ ПО СТВОРЕННЮ БАНКУ РЕАГЕНТІВ ДЛЯ АТЕСТАЦІЇ КОНЕЙ ЗА ГРУПАМИ КРОВІ - Россоха, В.І.; Тур, Г.М.; Ворошина, Т.Л.; Івашура, А.А.; Євтушенко, В.І.; Кадацький, О.М. (Інститут тваринництва, 2002)
У статті наведено результати вивчення впливу певних факторів, які визначають ефективність ізоімунізацій у коней при вирішенні питань щодо створення банку реагентів для атестації тварин за групами крові.
Keywords: антиген; антитіло; група крові; еритроцит; ін'єкція; кінь; сироватки-реагенти