ВПЛИВ РЕЖИМНОГО ЗГОДОВУВАННЯ КОРМОСУМІШЕЙ НА КОРМОСПОЖИВАННЯ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ - Петруша, Є.З.; Кандиба, В.М.; Корсун, Б.А.; Трішин, О.К. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено результати вивчення ефективності застосування режимного згодовування кормосумішей молочним коровам при безприв’язному утриманні. Встановлено, що споживання молочними коровами кормосуміші за режимом – 3 рази на день по 1,5 години забезпечує кращі умови для споживання кормів та підтримання лактаційної діяльності на високому рівні.
Keywords: режим годівлі; корови; кормосуміш; продуктивність; поведінка