ЕФЕКТИВНІСТЬ БЕЗАЗОТНОЇ КРІОКОНСЕРВАЦІЇ СПЕРМИ БУГАЇВ-ПЛІДНИКІВ - Соклокова, О.В.; Сушко, О.Б.; Осташко, Ф.І. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті наведені дослідні дані про життєздатність сперми бугаїв-плідників після її кріоконсервації по безазотній технології при –1350 С.
Keywords: бугаї-плідники; сперма; пристрій КНХ-135-20; технологічна упаковка; кріоконсервація