ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КОРМОВОЇ ПЛОЩІ У СКОТАРСТВІ - Германенко, О.М.; Зось-Кіор, М.В. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті висвітлено основні переваги та недоліки різних способів використання кормової площі для вирощування та відгодівлі великої рогатої худоби в умовах Луганської області. Наведено результати експериментальних досліджень у цьому напрямі. Обґрунтовано економічну доцільність ресурсо- та енергозбереження в регіоні.
Keywords: кормова площа; способи утримання худоби; економічна ефективність; ресурсо- та енергозбереження