МЕТОДИ РОЗВЕДЕННЯ ПРИ ОДЕРЖАННІ ПЕРЕМОЖЦІВ ТРАДИЦІЙНИХ ПРИЗІВ І ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У СЕЛЕКЦІЇ ЧИСТОКРОВНОЇ ВЕРХОВОЇ ПОРОДИ - Чорна, О.А. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті наведені дані вивчення методів розведення при одержанні переможців традиційних призів.
Keywords: кінь; чистокровна верхова порода; методи розведення; лінійна поєднаність; аутбридинг; інбридинг