ВИВЧЕННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ МІЖ ІНТЕНСИВНІСТЮ РЕАКЦІЇ ХЕМОТАКСИСУ ГУСЕНИЦЬ-“МУРАШІІВ” ТА ЯКІСТЮ ГІБРИДНОЇ ГРЕНИ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ЇЇ ЗАСМІЧЕННЯ ЧИСТОПОРОДНОЮ - Злотін, О.З.; Зуб, О.В.; Остапенко, Л.М. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті висвітлено результати досліджень зворотної залежності між реакцією хемотаксису і ступенем засміченості гібридної грени чистопородною. Отримані результати досліджень свідчать про те, що можливе проведення оцінки якості гібридної грени на ступінь її засміченості чистопородною без проведення вигодівлі.
Keywords: хемотаксис; гібридна грена; чистопородна грена