ЕКСПЛУАТАЦІЙНА ПЛЕМІННА ЦІННІСТЬ ГЕНОТИПУ СВИНЕЙ - Зельдін, В.Ф. (Інститут тваринництва, 2005)
На основі результатів досліджень цієї проблеми автор пропонує новий метод оцінки продуктивного довголіття свиноматок.
Keywords: продуктивне довголіття; плодючість; собівартість одного поросяти; селекційна оцінка прижиттєвої продуктивності