ДИНАМІКА ЧАСТОТ ГЕНОТИПІВ СИСТЕМ ГРУП КРОВІ СВИНЕЙ ВЕЛИКОЇ ЧОРНОЇ ПОРОДИ ПЛЕМЗАВОДУ “КРАСНАЯ ЗВЕЗДА” - Парасочка, І.Ф. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведено результати вивчення генофонду свиней великої чорної породи при зміні поколінь за такими показниками: частота стрівальності генотипу, фактична і теоретична кількість генотипів.
Keywords: популяція; свиня; генотип; генотипу частота стрівальності