ЕФЕКТИВНІСТЬ ДОБОРУ ТА ВИКОРИСТАННЯ БУГАЇВ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ - Рудик, І.А.; Судика, В.В. (Інститут тваринництва, 2003)
Розглядаються питання щодо ефективності добору та використання бугаїв у популяції молочної худоби Київської області.
Keywords: бугай-плідник; добір; популяція; молочна порода генетичний прогрес; великомасштабна селекція; племінна цінність