ПОЄДНУВАНІСТЬ ЛІНІЙ В ОРЛОВСЬКІЙ РИСИСТІЙ ПОРОДІ КОНЕЙ - Ларіна, Н.О. (Інститут тваринництва, 2006)
У статті представлено результати оцінки різних варіантів підбору і вивчені селекційні показники їх застосування. Виявлено істотний вплив деяких кросів ліній на жвавість і проміри коней. Пропонується ширше використовувати вдалі поєднання для покращення поголів’я орловських рисаків.
Keywords: підбір; коні; кроси; жвавість; лінія