ВПЛИВ МАГНІЮ НА РІСТ РЕМОНТНИХ СВИНОК ВЕЛИКОЇ БІЛОЇ ПОРОДИ У ВІЦІ 2-4 МІСЯЦІ - Мірошниченко, І.П. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті викладено експериментальний матеріал по встановленню впливу різних концентрацій магнію в сухій речовині раціонів ремонтних свинок на їх ріст і розвиток. Базуючись на одержаних даних застосування добавок до раціонів солей сірчанокислого магнію, встановлено, що із досліджуваних доз магнію (400, 600 і 800 мг/кг СР раціонів) ефективною концентраці є ю є 600 мг магнію/кг СР раціонів і її слід розглядати, як уточнену норму магнію в раціоні ремонтних свинок.
Keywords: концентрація; магній; ремонтні свинки; ріст живої маси