СТРЕСОСТІЙКІСТЬ ГІБРИДНОГО МОЛОДНЯКУ - Церенюк, О.М. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті викладено оцінку гібридного молодняку від поєднань маток української м`ясної породи з кнурами різних генотипів на стресостійкість за динамікою живої маси в період "кризи відлучення”.
Keywords: гетерозис; гібридизація; «криза відлучення»; поєднання; стресостійкість