РАЦІОНАЛЬНА СИСТЕМА ВИКОРИСТАННЯ ПАСОВИЩ ДЛЯ М'ЯСНОЇ ХУДОБИ В СТЕПОВІЙ ЗОНІ УКРАЇНИ - Чигринов, Є.І.; Юрченко, С.Г.; Корх, І.В. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті викладено результати досліджень по вивченню ефективності різних систем використання пасовищ тваринами знам'янського типу створюваної південної м'ясної породи.
Keywords: м'ясна худоба; система випасання; травостій; жива маса; середньодобовий приріст