БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ ТА ВИКОРИСТАННЯ РИБНОГО СИЛОСУ В ГОДІВЛІ СВИНЕЙ - Дехтяр, Ю.Ф. (Інститут тваринництва, 2003)
Наведено результати щодо визначення біологічної цінності рибного силосу та його використання в годівлі свиней.
Keywords: сирий протеїн; рибний силос; консервування; амінокислоти; приріст живої маси