ДО ПИТАННЯ ОЦІНКИ РОДИН КОРІВ У МОЛОЧНОМУ СКОТАРСТВІ - Дубін, А.М. (Інститут тваринництва, 2002)
Викладено особливості оцінки родин корів сформованих при міжнародному схрещуванні. Доведено, що розроблена система методів оцінки підвищить ефективність селекції основних структурних одиниць породи (ліній і родин), а також бугаїв-плідників та корів-рекордисток.
Keywords: порода; генетичний прогрес; генетичний потенціал; родина; корова-рекордистка