ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ БИЧКІВ РІЗНИХ ПОРІД ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ТЕЛЯТИНИ У СТЕПОВІЙ ЗОНІ УКРАЇНИ - Медведєва, О.А. (Інститут тваринництва, 2002)
Подано результати вивчення впливу породного фактора на живу масу телят у віці 4 б міс. при виробництві телятини у степовій зоні України.
Keywords: телятина; жива маса; інтенсивність росту