КОНВЕРСІЯ КОРМУ В ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ ТА ЕНЕРГІЮ ЇСТІВНИХ ЧАСТИН ТУШІ СИМЕНТАЛЬСЬКИМИ БИЧКАМИ РІЗНИХ ТИПІВ - Прудніков, В.Г. (Інститут тваринництва, 2003)
За результатами досліджень дано характеристику конверсії корму в поживні речовини та енергію туші симентальськими бичками різних типів.
Keywords: бугайці; симентальська порода; конверсія протеїну