МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ПОЖИВНОСТІ КОМБІКОРМІВ ЗА ЇХ ХІМІЧНИМ СКЛАДОМ - Трончук, І.С. (Інститут тваринництва, 2004)
Представлено метод визначення поживності комбікормів по їх хімічному складу для великої рогатої худоби, свиней і птиці. Наведено результати апробації нового методу в порівнянні з традиційним, які показали їх ідентичність по енергетичній і протеїновій поживності комбікормів. Новий метод рекомендується для впровадження у виробництво.
Keywords: перетравність; протеїн; клітковина; безазотисті екстрактивні речовини; велика рогата худоба; жир; птиця