ВПЛИВ ТИПУ ПІДБОРУ БАТЬКІВ НА М’ЯСНУ ПРОДУКТИВНІСТЬ ПОТОМКІВ - Рубльовський, Д.П. (Інститут тваринництва, 2004)
На основі проведених досліджень виявлено значний вплив генетичних факторів на розвиток ягнят тонкорунної породи і їх м’ясну продуктивність. Найбільших показників скоростиглості і м’ясної продуктивності баранчики таврійського внутріпородного типу досягли при однородному підборі батьків.
Keywords: м’ясна продуктивність; тип підбору батьків; інтерєрні показники; період онтогенезу