ПРОДУКТИВНІСТЬ РІЗНИХ ЗЛАКОВИХ І БОБОВИХ КУЛЬТУР ТА ЇХ СУМІШОК ПРИ ВИРОЩУВАННІ НА СИЛОС - Русько, М.П.; Полковник, Р.П.; Товстоган, В.І.; Ільченко, О.М. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено дані по вивченню продуктивності різних озимих і ярових культур у чистих та сумісних посівах в залежності від строків збирання їх на силос.
Keywords: урожайність; якість кормів; корми; фази розвитку; строки збирання