ПЕРЕТВОРЕННЯ ЕНЕРГЕТИЧНИХ СПОЛУК У ШЛУНКОВО-КИШКОВОМУ ТРАКТІ ЖУЙНИХ ТВАРИН - Василевський, М.В.; Цюпко, В.В.; Злобіна, Г.С.; Шишленко, Л.Ф.; Польщікова, І.Л.; Єлецька, Т.О. (Інститут тваринництва, 2005)
На бичках з Т-подібною фістулою, установленою на початку дванадцятипалої кишки, досліджено розподіл частки перетравлення поживних речовин у шлунковокишковому тракті в залежності від складу раціону і типу годівлі.
Keywords: велика рогата худоба; доступна для обміну енергія; передшлунки; передшлунки; раціон