ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ МІЖ ОСНОВНИМИ ПОКАЗНИКАМИ ВІДТВОРНОЇ ФУНКЦІЇ СВИНОМАТОК У ГОСПОДАРСТВАХ З РІЗНИМ РІВНЕМ ПРОДУКТИВНОСТІ - Коваленко, Б.П. (Інститут тваринництва, 2005)
Вивчали особливості взаємозв’язку між основними показниками відтворної функції свиноматок у господарствах з різним рівнем продуктивності. Встановлено, що сила взаємозв’язку між вказаними показниками залежить від рівня продуктивності тварин.
Keywords: відтворна функція; свині; кореляція; рівень продуктивності