СКЛАД МОЛОКА ІВІДТВОРЮВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ КОРІВ ГОЛШТИНСЬКОЇ ТА ЧЕРВОНОЇ СТЕПОВОЇ ПОРІД - Воловик, М.Є. (Інститут тваринництва, 2002)
Наведено результати вивчення ефективності експлуатації корів голштинської і червоної степової порід при середньому рівні годівлі в умовах степової зони України.
Keywords: молочна продуктивність; склад молока; відтворна здатність