ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПОЄДНАНЬ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ СВИНЕЙ ЗА ДОПОМОГОЮ МАТЕМАТИЧНИХ МОДЕЛЕЙ - Церенюк, О.М. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті викладено оцінку поєднань маток української м`ясної породи з кнурами різних генотипів за допомогою різних математичних моделей, що використовуються у свинарстві.
Keywords: гетерозис; гібридизація; реципрокне схрещування; поєднання; комбінаційна здатність; математична модель