СТВОРЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ І ВИБОРУ НАПРЯМІВ ДИНАМІЧНОГО РОЗВИТКУ ГАЛУЗІ МОЛОЧНОГО СКОТАРСТВА - Рубан, С.Ю.; Персіков, А.В.; Гнидін, В.В.; Даншин, В.О.; Рубан, М.С.; Балагуровська, Н.Л. (Інститут тваринництва, 2003)
У статті викладені принципи побудови інформаційної системи для вирішення комплексу задач по навчанню і керуванню в молочному скотарстві.
Keywords: інформаційні технології; операційні системи; молочне скотарство