ЗАБІЙ СВИНЕЙ У ДОМАШНІХ УМОВАХ - Ліннік, В.С.; Берестова, Л.Є.; Саприкін, В.О.; Газієв, Б.М.; Мірошниченко, І.П. (Інститут тваринництва, 2004)
У статті наведено узагальнені результати наукових досліджень та практичного досвіду з питань організації та проведення забою тварин і на цій основі обґрунтовано та викладено основні технологічні та технічні прийоми і правила проведення забою свиней і первинної обробки туш у домашньому господарстві.
Keywords: забій свиней; знекровлення; обробка туші; розрубка туші