СПОЖИВАННЯ СУХОЇ РЕЧОВИНИ КОМБІКОРМУ МОЛОДНЯКОМ СВИНЕЙ В ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД ЇХНЬОЇ ЖИВОЇ МАСИ - Палагута, А.В. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті надано результати досліду по визначенню максимального споживання сухої речовини та поживних речовин комбікорму свинками уельської породи за період відгодівлі в залежності від їх живої маси за вільного цілодобового доступу до комбікорму.
Keywords: молодняк свиней; відгодівля; комбікорм; суха речовина; середньодобовий приріст