УДОСКОНАЛЕННЯ УМОВ І СЕРЕДОВИЩ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ТА КУЛЬТИВУВАННЯ ТОТИПОТЕНТНИХ КЛІТИН МИШЕЙ - Яковлєва, М.І.; Щербак, О.В. (Інститут тваринництва, 2005)
У статті розглянуті деякі аспекти розвитку ранніх ембріонів миші у різних системах культивування. Також наведені результати досліджень по формуванню моношару ембріональних фібробластів миші в залежності від умов отримання ембріонального матеріалу та складу культурального середовища .
Keywords: ембріони; ембріональні стовбурові клітини; клітини внутрішньоклітинної маси; фідерний моношар; ембріональні фібробласти миші