АПРОБАЦІЯ МЕТОДИКИ ПРОГНОЗУВАННЯ НАДОЮ - Шабля, В.П. (Інститут тваринництва, 2003)
Описано результати перевірки моделі раннього прогнозування надою за екстер’єрними показниками телиць.
Keywords: екстер’єрні показники; прогнозування; надій