ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА РОБОТИ УДОСКОНАЛЕНОГО ПУЛЬСОКОЛЕКТОРА ПВД-2-3 З АПАРАТОМ АДУ-1.02 - Ходарєв, В.Я.; Савран, В.П.; Піскун, В.І.; Грицаєнко, В.І. (Інститут тваринництва, 2003)
Приведено попередні результати порівняльних досліджень удосконаленого пульсоколектора ПВД-2-3 з апаратом АДУ-1.02 (осн.).
Keywords: доїння корів; удосконалений пульсоколектор; молоковіддача; стан вимені; надій