СОБІВАРТІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Кравцов, Е.К.; Кукла, Л.Г.; Трончук, А.І. (Інститут тваринництва, 2005)
Визначені нормативи собівартості та її структури при виробництві молока, яловичини та свинини для сучасного стану виробництва в галузі молочного скотарства та свинарства
Keywords: собівартість; молоко; яловичина; свинина