ВПЛИВ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ ЛОШАТ ЧИСТОКРОВНОЇ ВЕРХОВОЇ ПОРОДИ У ПІДСИСНИЙ ПЕРІОД НА ЇХ РІСТ, РОЗВИТОК ТА ПОВЕДІНКУ ПІСЛЯ ВІДЛУЧЕННЯ - Ковальова, Т.О. (Інститут тваринництва, 2002)
Технологія конярства передбачає постійний контакт людини з конем. Зниження рівня стресів при вирощуванні, виховання спокійного характеру коней необхідні для нормального росту, розвитку і підвищення адаптаційної здатності організму лошат. На це спрямована індивідуальна робота з молодняком у підсисний період.
Keywords: лошата; індивідуальна робота; підсисний період